Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en mjuk och rogivande behandling, men mycket kraftfull. Den hjälper kroppen att korrigera defekter i ryggradens kurvatur genom användandet av eteriska oljor.

Regndroppsmassage är effektiv mot rygg- och nackproblem, pga de eteriska oljorna. Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär, men visade sig snart ha god effekt även inom många andra områden.

De eteriska oljorna hjälper till att:
– rena kroppen från gifter och skapa en reningsprocess
– stärka immunförsvaret, nervsystemet och ryggraden
– öka cirkulationen
– bekämpa bakterier, virus och inflammationer
– reducera smärta, värk och stress
– skapa känslomässig balans
– höja kroppens energinivå

Genom att massera in eteriska oljor kan du hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden. De eteriska oljorna har effekt på immunförsvaret och påverkar känslocentrum i hjärnan. Därmed är regndroppsmassagen en välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro, stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Efter avslutad behandling arbetar sedan oljorna under flera dagar. Många upplever smärtlindring, värmekänsla och ökad mjukhet i rygg och leder redan efter första behandlingen. Resultaten varierar dock från person till person beroende på kroppens syrabasbalans. Ibland behövs flera behandlingar för ett varaktigt resultat.

Lymfdränagemassage

Lymfan är en vätska som hjälper till att transportera slaggprodukter, döda celler, gifter och fetter. Lymfsystemet är också en viktig del i kroppens immunförsvar. Lymfans flöde kan bli för långsamt pga ohälsa, för lite motion, för mycket stillasittande/stillastående eller om du dricker för lite rent vatten.
Även lokala blockeringar i lymfsystemet kan uppstå vid ohälsa, ett förstadium till ohälsa. Detta kan även bero på läkemedel, stress och rökning, men också av ohälsosam kost.

Efter t.ex. en bröstcanceroperation är det vanligt med lokala problem, t.ex. svullnader och försämrad cirkulation.

Lymfdränagemassage ger en snabb lindring, men också en snabb ökning av lymfflödet. Lymfsystemet hjälper till att föra bort slaggprodukter och gifter från kroppen och bidrar därmed till avgiftning och förbättrad hälsa, men också till kosmetiska förbättringar som smalare armar, ben, kropp och minskade celluliter.